7 dolog, amit a nők vonzóbbnak találnak, mint a pénz és az autók

A legtöbb férfinek fogalma sincs róla, mi vonzza a nőket. Jordan Gray, párkapcsolati coach most megosztja velünk, mi az a 7 tulajdonság, amitől ellágyulnak a női szívek.

 

Ha nem a pénz, a menő kiegészítők, és a pókerarc a nyerő, akkor vajon mit tartanak vonzónak a nők? Egy interjú során 30 igényes, minőségi értékrendű nő válaszolt a kérdésre. Íme a 7 tulajdonság, ami mindegyiküknél következetesen megjelent:

 

1. Elhivatottság

„Hihetetlenül vonzónak találom, ha egy férfi tudja, mit akar az életben, és tesz is érte. Imádom ezt a fajta energiát. – Jessica, 27”

A nők azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akiknek vannak céljaik, és aktívan dolgoznak érte. Ideális esetben olyasvalami mellett kötelezed el magad, ami szenvedélyesen érdekel. Az értékes, igényes nők sokkal vonzóbbnak találnak valakit, aki ha nem is keres sokat, de imádja, amit csinál, mint egy tehetős jogászt, aki csak a szülei kedvéért választotta ezt a szakmát. Annak ellenére, hogy sok férfi nem ért ezzel egyet, az elhivatottság sokkal vonzóbb, mint a pénz.

 

2. Jelenlét

Mindenki igényli, hogy mélyen megértsék és értékeljék. Amikor teljesen jelen vagy egy nő társaságában (szemkontaktus, figyelem, zavaró tényezők kiiktatása), akkor tudsz igazán kapcsolódni hozzá.

A „jelenlét” szó túl spirituális? Akkor lefordítjuk: figyelem.

Figyelmed hány százalékban irányul a nőre, akivel beszélgetsz? Ha a válasz nem 100%, akkor nem vagy teljesen jelen vele. Kapcsold ki a TV-t, tedd le a telefonodat, fordulj felé, keresd a tekintetét, és tényleg figyelj arra, amit mond.

Ettől a hiper-fókuszált figyelemtől elgyengülnek a női szívek.

 

3. Humor

„Egyszer megkérdeztem néhány száz nőt, hogy mi a legfontosabb (nem fizikai) tulajdonság, ami vonzóvá tesz számukra egy férfit” – meséli Jordan Gray, párkapcsolati tréner. „A nyerő válasz: a humor.”

Az élet épp elég komoly; a nők pedig értékelik a játékosságot és könnyedséget, amit egy férfivel megélhetnek.

 

4. Spontaneitás

„A tűzzel randiznék, ha lehetne... a magas hőfok garantált, de a forma állandóan váltózó és kiszámíthatatlan. – Cathy, 32”

A kiszámíthatóság a vonzalom halála. Ha előre megjósolható minden szavad, viselkedésed, vagy taktikád az ágyban, akkor itt az ideje, hogy egy kis spontaneitást csempéssz az életedbe. Mindegy, hogy mit teszel – elviheted egy különleges randira, meglepheted a kedvenc italával, vihetsz neki ok nélkül virágot; a spontaneitás visszahozza a szenvedélyt.

 

5. Céltudatosság

Lúzernek lenni egyszerű. Eltunyulni is. Vagy beleragadni olyan kapcsolatokba, amiben egyikőtök sem érzi jól magát. Ami sokkal nehezebb, az anyagilag rendben lenni, jó formában lenni, és olyan kapcsolatban élni, amit mindenki csodál.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy lehetetlen. Ha dolgozol magadon, és aktívan felfeded azokat a területeket, ahol szükséged van a fejlődésre, meglesz az eredménye. És talán nem meglepő, hogy a nők sokkal vonzóbbnak találnak egy céltudatos férfit, mit egy olyat, aki csak sodródik az árral.

 

6. Vezetői készség

Nem titok, hogy a nők gyakran azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik megmutatják, hogy képesek másokat vezetni. Elemi, evolúciós szinten mindig kicsit azokhoz vonzódunk, akik fölöttünk állnak a társadalmi ranglétrán.

Hatalmas különbség van viszont egy hataloméhes bunkó és egy szeretetteljes, türelmes mentor között. Nem a dominancia tesz vonzóvá, hanem az intelligencia, a kedvesség és a példamutatás, amivel másokat inspirálsz. A belső erő és az érzelmi intelligencia az új szexi.

 

7. Sebezhetőség

Lehetsz bármilyen erős, humoros, vagy jó vezető – ha nem engeded magadhoz érzelmileg közel a nőket, esélyed sincs egy boldog kapcsolatra. Vállald fel az érzékeny, sebezhető oldaladat; a nők imádják, ha megnyílsz előttük!

 

Hogyan vonzzad magadhoz az igényes, értékes nőket?

Ezek a tanácsok persze nem illenek 100 százalékosan mindenkire és minden helyzetre. Válassz ki két-három területet, ahol a legnagyobb szükséged van a fejlődésre, és határozd el, hogy tenni is fogsz érte. Szíved hölgye már alig várja, hogy a legjobb formádat hozd :)

 

Érdekel a spiritualitás, és szeretnél hozzád hasonlókkal ismerkedni? Csatlakozz Magyarország első spirituális társkeresőjéhez!