A sztori

 

A kezdetek

2015 tavasza volt, és egy fájdalmas szakítás után magamhoz térve azon merengtem, vajon hol tudnék spirituális érdeklődésű férfiakkal ismerkedni. Én el sem tudnám képzelni az életemet valakivel, aki azt vallja, hogy egyszer élünk, és az életnek nincs különösebb célja vagy értelme. Aki szerint nem létezik karma, aki szerint az élet történései mögött nincsenek összefüggések, és minden csak a véletlen műve. 

Szóval, hol tudnék hasonló világnézetű férfiakkal megismerkedni? Rájöttem, hogy sehol. Pedig biztosan sokan örülnének egy ilyen helynek. Miért is ne hozhatnám létre én? Így született meg két év tervezés, szervezés és munka után a SpiritTárs.

 

Nehéz idők

Sajnos az oldal elindulása után a magánéletemben egyik válság a másikat követte. Elvesztettem édesapámat, rá egy évre édesanyámat rákkal diagnosztizálták, ő pedig 2020. januárban hunyt el. Ezt néhány nem működő párkapcsolat is tetézte. Mindezek mellett nem maradt energiám a SpiritTársra, ami csendesen vegetált.

 

Megújulás

2020 őszén újra elkezdtem foglalkozni az oldallal, és egyúttal új célok is megfogalmazódtak bennem. A mostani világban nem csak párt találni nehéz; a világot irányító erők mindent megtesznek az emberi kapcsolatok szétzilálása érdekében. Rengeteg a magányos, elszigetelődött ember, amire a mostani helyzet még egy lapáttal rátett. Pedig a földi élet értelme pontosan a kapcsolatokban rejlik! Így hát eldöntöttem, hogy kibővítem a SpiritTársat: a párkeresők mellett adjon lehetőséget azoknak is, akik új embereket, barátokat, lelki társakat szeretnének megismerni. 2021. a megújulás éve, ennek most jött el az ideje.

Találjuk meg, erősítsük, lelkesítsük, inspiráljuk egymást! Tapasztaljuk meg az örömöt és áldást, amit az emberi kapcsolatok hoznak az életünkbe! A szíve mélyén mindenki erre vágyik...

Kívánom, hogy ebben segítsen a SpiritTárs.

 

Almásy Karolina